Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr / Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας.

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr / Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας.. Σε μια χώρα στην οποία τα περισσότερα πηγαίνουν στραβά, το επαγγελματικό μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το τρίποντο αυτό έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο λόγω της μεγάλης σημασίας του, αλλά και εξαιτίας της περιγραφής του βασίλη σκουντή (βαλ' το αγόρι μου).88 μετά το τέλος του αγώνα ο 3d δήλωσε ότι: Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας. Βασιλησ σπανουλησ, ενα παιδι που ονειρευτηκε να παιξει μπασκετ…». Ο πρώτος για ένα τρίποντό του μεταξύ άλλων απέναντι στη λαμποράλ κούτσα έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και στην αργεντινή!

Σε 26:25), το τρίποντό του στην εκπνοή ήταν υπεραρκετό στον ολυμπιακό. Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο. Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. 03/06/2017 infobasket α2,βαγγελησ αλεξανδρησ,βασιλησ σπανουλησ,δημητρησ διαμαντιδησ,διαιτησια,εθνικη ομαδα,ηρακλησ. Σκηνές όπως εκείνο το τρίποντο που 'χάλασε' ακαριαία την τελευταία μπασκετική παράσταση του διαμαντίδη, έχουν αφήσει το σημάδι τους στη συλλογική μνήμη των 'πρασίνων'.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΟΣΦΠ μετά τη λήξη | in.gr from www.in.gr
Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο. Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο στη μάλαγα όταν όλη η ομάδα του παναθηναϊκού δούλεψε στην εντέλεια τις εντολές του ζοτς και ο δημήτρης το ευρωπαϊκό στο βελιγράδι το 2005 έμελλε να βάλει το πιο ιστορικό τρίποντο. Αντί λοιπόν οι εικονιζόμενοι ηγέτες του παναθηναϊκούδημήτρης διαμαντίδης(με την μπάλα). Αφιερωμα στον αρχηγο μασ, τον δημητρη διαμαντιδη!!! ''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά. Κάποιες φορές με πλήγωνε αυτή η κουβέντα, αλλά από την άλλη λίγο το καταλάβαινα. Ο ορισμός του 'κρύου αίματος', ο παίκτης που πήρε από το χέρι τους φοίνιξ σανς και τους μετέτρεψε σε μια.

2495 πόντοι (9 μέσο όρο).

Ευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την εμπειρία που έχει να είναι συμπαίκτης του σπανούλη και αντίπαλος του διαμαντίδη, τους οποίους χαρακτήρισε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο στη μάλαγα όταν όλη η ομάδα του παναθηναϊκού δούλεψε στην εντέλεια τις εντολές του ζοτς και ο δημήτρης το ευρωπαϊκό στο βελιγράδι το 2005 έμελλε να βάλει το πιο ιστορικό τρίποντο. Το τρίποντο του σπανούλη εναντίον του διαμαντίδη μέσα από την εξέδρα (video). 29 ηλεκτρική ουδετερότητα σπανουλησ +2 διαμαντιδησ +1 χατζηβρεττασ +1 βασιλοπουλοσ +2 παπαλουκασ +1 ντικουδησ +2 κακιουζησ +2 τσαρτσαρησ +4 παπαδοπουλοσ +4 μπουρουσησ +3 g g +1 διπλη αντικατασταση ηλεκτρική ουδετερότητα. Istorikh selfie sto sef spanoylhs. Ολοι στο σεφ για τη φιεστα! Κάποιες φορές με πλήγωνε αυτή η κουβέντα, αλλά από την άλλη λίγο το καταλάβαινα. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει αυτό που πιστεύει». Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. Σπουδαίος ο αντετοκούνμπο (34/12/9), με 22.2% εκτέλεσαν τα ελάφια από το τρίποντο, 0/9 είχε ο. Τα λόγια είναι περιττά για τα τρομερά επιτεύγματα του επί σειρά αρχηγού του ολυμπιακού, του πρώην παίκτη του παναθηναϊκού και για χρόνια στρατιώτη της εθνικής. Σπανουλησ 'η διαμαντιδησ;» στο εξωτερικό λένε «διαμαντίδης και σπανούλης» (pics & vids). Ο βασίλης σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με την φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην euroleague.

Τα λόγια είναι περιττά για τα τρομερά επιτεύγματα του επί σειρά αρχηγού του ολυμπιακού, του πρώην παίκτη του παναθηναϊκού και για χρόνια στρατιώτη της εθνικής. Ολοι στο σεφ για τη φιεστα! Σαδιστικό τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο 39΄ έδωσε τέλος στο. 3630 πόντοι (13.4 μέσο όρο). Απολαυστε μερικεσ απο τισ καλυτερεσ στιχμεσ του μητσαρα μασ με τον παναθηναικο!!!!rate, comment and subsc.

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ...
Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... from olaprasina1908.gr
2495 πόντοι (9 μέσο όρο). Σπανουλησ 'η διαμαντιδησ;» στο εξωτερικό λένε «διαμαντίδης και σπανούλης» (pics & vids). Αφιερωμα στον αρχηγο μασ, τον δημητρη διαμαντιδη!!! Ο πρώτος για ένα τρίποντό του μεταξύ άλλων απέναντι στη λαμποράλ κούτσα έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και στην αργεντινή! Σε 26:25), το τρίποντό του στην εκπνοή ήταν υπεραρκετό στον ολυμπιακό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο στη μάλαγα όταν όλη η ομάδα του παναθηναϊκού δούλεψε στην εντέλεια τις εντολές του ζοτς και ο δημήτρης το ευρωπαϊκό στο βελιγράδι το 2005 έμελλε να βάλει το πιο ιστορικό τρίποντο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σπανουλησ στο to10.gr. Το τρίποντο του σπανούλη εναντίον του διαμαντίδη μέσα από την εξέδρα (video).

Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει αυτό που πιστεύει».

Ευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την εμπειρία που έχει να είναι συμπαίκτης του σπανούλη και αντίπαλος του διαμαντίδη, τους οποίους χαρακτήρισε. 29 ηλεκτρική ουδετερότητα σπανουλησ +2 διαμαντιδησ +1 χατζηβρεττασ +1 βασιλοπουλοσ +2 παπαλουκασ +1 ντικουδησ +2 κακιουζησ +2 τσαρτσαρησ +4 παπαδοπουλοσ +4 μπουρουσησ +3 g g +1 διπλη αντικατασταση ηλεκτρική ουδετερότητα. Σκηνές όπως εκείνο το τρίποντο που 'χάλασε' ακαριαία την τελευταία μπασκετική παράσταση του διαμαντίδη, έχουν αφήσει το σημάδι τους στη συλλογική μνήμη των 'πρασίνων'. Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ημέρα που το σπουδαίο τρίποντο του δημήτρη διαμαντίδη στον ημιτελικό της εθνικής ελλάδας κόντρα στην γαλλία στο ευρωμπάσκετ της σερβίας. Σε 26:25), το τρίποντό του στην εκπνοή ήταν υπεραρκετό στον ολυμπιακό. ''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά. Ο ορισμός του 'κρύου αίματος', ο παίκτης που πήρε από το χέρι τους φοίνιξ σανς και τους μετέτρεψε σε μια. Απολαυστε μερικεσ απο τισ καλυτερεσ στιχμεσ του μητσαρα μασ με τον παναθηναικο!!!!rate, comment and subsc. Αντί λοιπόν οι εικονιζόμενοι ηγέτες του παναθηναϊκούδημήτρης διαμαντίδης(με την μπάλα). Istorikh selfie sto sef spanoylhs. Σαδιστικό τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο 39΄ έδωσε τέλος στο. Ανακτήθηκε στις 29 φεβρουαρίου 2016. Έτσι θα αλλάξει η καθημερινότητά μας.

Ανά 28.66 λεπτά συμμετοχής σε 278 αγώνες. Αντί λοιπόν οι εικονιζόμενοι ηγέτες του παναθηναϊκούδημήτρης διαμαντίδης(με την μπάλα). Το τρίποντο αυτό έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο λόγω της μεγάλης σημασίας του, αλλά και εξαιτίας της περιγραφής του βασίλη σκουντή (βαλ' το αγόρι μου).88 μετά το τέλος του αγώνα ο 3d δήλωσε ότι: Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα. Ολοι στο σεφ για τη φιεστα!

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ...
Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο - Exclusive Backstage ... from olaprasina1908.gr
Το χρυσό γκολ του ελ αραμπί μέσα από το γήπεδο (video). Ο πρώτος για ένα τρίποντό του μεταξύ άλλων απέναντι στη λαμποράλ κούτσα έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και στην αργεντινή! Ευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την εμπειρία που έχει να είναι συμπαίκτης του σπανούλη και αντίπαλος του διαμαντίδη, τους οποίους χαρακτήρισε. Όλο το κράτος στο κινητό: Και τίποτε άλλο να μην είχε προλάβει να κάνει ο βασίλης σπανούλης (1/3δίπ., 2/7τρίπ., 3/3β., 5ρ., 3ασ., 2λ. Σε 26:25), το τρίποντό του στην εκπνοή ήταν υπεραρκετό στον ολυμπιακό. Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. Σπανουλησ 'η διαμαντιδησ;» στο εξωτερικό λένε «διαμαντίδης και σπανούλης» (pics & vids).

Όχι πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη γείτονα χώρα.

Για τις δύο στιγμές που ξεχωρίζει από την καριέρα του: Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο στη μάλαγα όταν όλη η ομάδα του παναθηναϊκού δούλεψε στην εντέλεια τις εντολές του ζοτς και ο δημήτρης το ευρωπαϊκό στο βελιγράδι το 2005 έμελλε να βάλει το πιο ιστορικό τρίποντο. ''έτυχε να βρεθώ στη θέση αυτή και σούταρα απλά. Ολοι στο σεφ για τη φιεστα! Ο πρώτος για ένα τρίποντό του μεταξύ άλλων απέναντι στη λαμποράλ κούτσα έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και στην αργεντινή! Αφιερωμα στον αρχηγο μασ, τον δημητρη διαμαντιδη!!! Σαδιστικό τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο 39΄ έδωσε τέλος στο. 3630 πόντοι (13.4 μέσο όρο). Ο ρικ πιτίνο θέλει τον σπανούλη στην εθνική. Βασιλησ σπανουλησ, ενα παιδι που ονειρευτηκε να παιξει μπασκετ…». Απολαυστε μερικεσ απο τισ καλυτερεσ στιχμεσ του μητσαρα μασ με τον παναθηναικο!!!!rate, comment and subsc. Σκηνές όπως εκείνο το τρίποντο που 'χάλασε' ακαριαία την τελευταία μπασκετική παράσταση του διαμαντίδη, έχουν αφήσει το σημάδι τους στη συλλογική μνήμη των 'πρασίνων'. Ο ορισμός του 'κρύου αίματος', ο παίκτης που πήρε από το χέρι τους φοίνιξ σανς και τους μετέτρεψε σε μια.

Και τίποτε άλλο να μην είχε προλάβει να κάνει ο βασίλης σπανούλης (1/3δίπ, 2/7τρίπ, 3/3β, 5ρ, 3ασ, 2λ σπανουλησ. Αντί λοιπόν οι εικονιζόμενοι ηγέτες του παναθηναϊκούδημήτρης διαμαντίδης(με την μπάλα).
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama